Spot Red tahranpoistoaine

12,90  sis. alv 24%

Nyt tahran voi poistaa kotikonstein ammattimaisella tavalla!

Spot Red tahranpoistoaine tehoaa mm. näihin tahroihin: veri, maito, muna, lihakastike, jäätelö, suklaa, hiki, virtsa, uloste ja oksennus.

Spot tahranpoistoaineet ovat tehokas, riittoisa sekä vaivaton valinta jokapäiväiseen tahranpoistoon.

Käyttöohje ja turvallisuusseloste

 

Jaa somessa

Kuvaus

 

Käyttöohje – Spot Red

Spot Red tehoaa mm. näihin tahroihin: veri, maito, muna, lihakastike, jäätelö, suklaa, hiki, virtsa, uloste ja oksennus.

Kaada tahranpoistoainetta suoraan tahralle, lisää vähän kylmää vettä ja harjaa tahrakohtaa hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 10-15 min ja pese normaalisti. Mikäli tahraa jää vielä näkyviin, voit toistaa käsittelyn. Tahranpoisto tehoaa parhaiten tuoreisiin ja pesemättömiin tahroihin.

Spot sarjan tahranpoistaja-aineet ovat voimakkaita teholtaan, joten kokeile kankaan värinkestoa aina ensin nurjalle puolelle . Tahranpoistoaine saattaa vaalentaa  kankaan pohjaväriä (Ei saa käyttää pellavalle ja silkille)

 

Huom! Kaikkiin muihin tahroihin Spot Rediä voidaan laittaa raakana, mutta verenpoiston ollessa kyseessä, muista aina lisätä tilkka vettä.

Ammattipesuloiden käyttämä tahranpoistoaine on nyt ensimmäistä kertaa suoraan laimentamattomana saatavilla sinulle. Huomioithan kuitenkin, että ei ole olemassakaan ainetta, joka pystyisi poistamaan aivan kaikki (vanhat/pinttyneet) tahrat. Spot-tahranpoisto on kuitenkin markkinoiden tehokkain työkalu siihen. Korkki on kierrekorkki ja tuote käytettävissä useaan kertaan

Pakkauskoko 210ml

Tuoteseloste

5 – < 15% alifaattiset hiilivedyt
5 – < 15% anioniset pinta-aktiiviset aineet
< 5% saippua
Säilyvyys vähintään 5 vuotta

Produktinnehåll

5 – < 15% alifatiska kolväten
5 – < 15% anjoniska tensider
< 5% tvål
Hållbarhetstid på minst 5 år

Turvallisuusseloste / Säkerhetsdatablad

Vaara

Sisältää: Bentseenisulfonihapon, 4-C10-13-sek-alkyylijohdannaisen sekä bentseenisulfonihapon, 4-metyyli- ja natriumhydroksidin reaktiotuote 5 – 10 %.

Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Pese roiskeet iholta huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä / suojavaatetusta / silmiensuojainta / kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Fara

Innehåller: Reaktionsprodukt av bensensulfonsyra, 4-C10-13-sek-alkylderivat och bensensulfonsyra, 4-metyl- och natriumhydroxid 5 – 10 %.

Irriterar huden. Allvarlig ögonskada. Tvätta förorenad hud noggrant efter hantering. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. VID KONTAKT MED HUDEN: skölj med mycket vatten. VID KONTAKT MED ÖGONEN: skölj försiktigt med vatten i era minuter. Ta bort eventuella kontaktlinser, om lätt att göra. Fortsätt att skölja.