Spot Pro Wash pyykinpesuaine

9,95  sis. alv 24%

Jaa somessa

Kuvaus

Spot Pro Wash on ammattikäyttöön tarkoitettu nestemäinen pyykinpesuaine, joka sopii sekä värillisille että valkoisille tekstiileille. Se poistaa tehokkaasti rasva- ja proteiinitahrat ilman erillistä tahranpoistoa ja vähentää tekstiilien haalistumista. Annostele 20-30 ml Spot Pro Washia (3-5 kg koneellinen) pesukoneeseen ja valitse sopiva pesulämpötila (20-90°C). Litran pullo riittää jopa 50 koneelliseen, ja pullossa on mukana annostelumitta. Aine sopii myös mattojen pesuun ja puhdistukseen alhaisen toimintalämpötilansa ansiosta.

 

Käyttö: 20-30ml (3-5kg koneellinen)

Pesulämpötila: 20-90°C

 

HUOM! Litran pullo riittää jopa 50 koneelliseen

Pullossa annostelumitta mukana

Ei sisällä lisättyjä hajusteita

 

Tuoteseloste

ionittomat pinta-aktiiviset aineet 15-30%, saippua 5-15% anioniset pinta-aktiiviset aineet 3-5%. Sisältää myös entsyymejä, säilöntäaineita (natriumformiaatti, bentsisotiatsolinoni)

Produktinnehåll

nonjoniska ytaktiva ämnen 15-30%, tvål 5-15% anjoniska ytaktiva ämnen 3-5%. Innehåller även enzymer, konserveringsmedel (natriumformiat, bensisotiazolinon)

Vaara Fara
Sisältää: Etoksyloitu alkoholi Innehåller: Etoxylerad alkohol
Vaurioittaa vakavasti silmiä. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Allvarliga ögonskador. Använd skyddshandskar, skyddskläder, ögonskydd. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort eventuella kontaktlinser, om lätt att göra. Fortsätt skölja. Ring omedelbart GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare.

 

Säilytä lasten ulottumattomissa

 

Lisätietoja saatavana: (nettiosoite)

Förvaras oåtkomligt för barn

 

Mer information finns på: (webbadress).