1. REKISTERÖITYMINEN

Tuotteiden tilaaminen ei vaadi erillistä rekisteröitymistä palveluun, vaan voit tehdä ostoksia myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä annat luvan asiakastietojesi tallentamiseen spot-tahranpoisto.fi asiakasrekisteriin.

Rekisteröityä voi myös ilman ostamista, jos haluaa jatkossa saada tiedotteita ja tarjouksia.

2. TILAAMINEN

Kun asiakas on kerännyt ostoksensa ostoskoriin ja hyväksynyt tämän sivun tilausehdot, tilaus lähetetään painamalla tilauslomakkeen ”Tilaa”-painiketta. Tilausvahvistus lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen automaattisesti tilauksen tallennuttua järjestelmään.

Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava vähintään etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero ja toimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Alle 18-vuotiaan tulee pyytää holhoojansa suostumus tuotteiden tilaamiseen. Tällöin tilauslomakkeessa tulee ilmoittaa holhoojan nimen lisäksi myös hänen sähköpostiosoitteensa. Kaupanteon yhteydessä saatavat asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

3. HINNAT

Kulloinkin voimassa olevat hinnat näkyvät jokaisen tuotteen yhteydessä. spot-tahranpoisto.fi pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitusmaksu lisätään jokaisen tilauksen loppusummaan, pl. ilmaiseen toimitukseen oikeuttavat tilaukset. Toimitusmaksu on Matkahuollon peruskuljetuksissa 6.90€.

4. MAKSAMINEN

Maksaminen on turvallista ja voit maksaa laskulla, luottokortilla tai verkkomaksuna.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Viva Payment Services S.A., Suomen sivuliike (3125989-1) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Viva Payment Services S.A., Suomen sivuliike näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Viva Payment Services S.A., Suomen sivuliikee:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Viva Payment Services S.A., Suomen sivuliike, y-tunnus: 3125989-1
Käenkuja 3 A
00500 Helsinki

https://www.vivawallet.com/fi_fi

5. TUOTTEIDEN TOIMITUS

Toimituskulut sisältävät lähetys- sekä pakkauskulut. Tilausten lähetysaika on 24 tunnin sisällä arkisin. Spot-tahranpoisto.fi pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tuotteen saatavuudessa ilmenee ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Pakettien toimitukset hoidetaan pääosin Matkahuollon välityksellä. Tilaus voidaan toimittaa myös lahjapalveluna haluamaasi osoitteeseen. Paketin tilaaja on velvollinen seuraamaan lähetyksen kulkua.

Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta.

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Palautuksesta pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@spot-tahranpoisto.fi -osoitteeseen, josta saat tarkemmat ohjeet palautuksesta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Maksunpalautuksesta vähennetään lähetys- ja pakkauskulut 13.80€.

Palautus: Jos toteat tuotteen virheelliseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@spot-tahranpoisto.fi -osoitteeseen ja kertomaan millaisesta virheestä on kysymys, ja haluatko tilalle vastaavan uuden tuotteen vai haluatko rahat takaisin. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä  palautuksista ei veloiteta lähetyskuluja.

Aiheettomista palautuksista sekä noutamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme 13.80€ lähetys/pakkauskulut.

6. KULJETUKSESSA VIOITTUNUT TUOTE

Pakkaus tulee tarkistaa toimituksen yhteydessä heti pakkausta noudettaessa tai sen saapuessa. Mikäli toimitettu paketti on viallinen tai tuote pakkauksen sisällä on vioittunut, asiasta tulee tehdä vahinkoilmoitus heti postin virkailijalle tai kuljetusliikkeen kuljettajalle. Posti/kuljetusliike on vastuussa kuljetuksessa vioittuneista tuotteista. Pyydämme tämän jälkeen ottamaan yhteyttä meihin, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta.

7. MUUTA

Pakkausmateriaalina käytämme pääsääntöisesti puhdasta kierrätyspahvia, näin kauppamme pyrkii luontoa säästävään ekologiseen ratkaisuun.

Kauppias omistaa kaikki oikeudet Spot-tahranpoisto.fi verkkokauppaan. Tuotteiden kuvia, pakkauksia, tuotetietoja, hintoja jne. voidaan muuttaa, lisätä tai poistaa etukäteen siitä ilmoittamatta. Spot-tahranpoisto.fi pidättää oikeuden perua kauppa, jos internet-sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, tai mikäli tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli hinta ei ole se mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu.

8. RIITOJEN RATKAISU

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

9. TIETOSUOJASELOSTE

Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme kyseisellä sivullamme.