1. REKISTERÖITYMINEN

Tuotteiden tilaaminen ei vaadi erillistä rekisteröitymistä palveluun, vaan voit tehdä ostoksia myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä annat luvan asiakastietojesi tallentamiseen spot-tahranpoisto.fi asiakasrekisteriin.

Rekisteröityä voi myös ilman ostamista, jos haluaa jatkossa saada tiedotteita ja tarjouksia.

2. TILAAMINEN

Kun asiakas on kerännyt ostoksensa ostoskoriin ja hyväksynyt tämän sivun tilausehdot, tilaus lähetetään painamalla tilauslomakkeen ”Tilaa”-painiketta. Tilausvahvistus lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen automaattisesti tilauksen tallennuttua järjestelmään.

Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava vähintään etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero ja toimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Alle 18-vuotiaan tulee pyytää holhoojansa suostumus tuotteiden tilaamiseen. Tällöin tilauslomakkeessa tulee ilmoittaa holhoojan nimen lisäksi myös hänen sähköpostiosoitteensa. Kaupanteon yhteydessä saatavat asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

3. HINNAT

Kulloinkin voimassa olevat hinnat näkyvät jokaisen tuotteen yhteydessä. spot-tahranpoisto.fi pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitusmaksu lisätään jokaisen tilauksen loppusummaan. Toimitusmaksu on Matkahuollon kuljetuksissa 3.90€

4. MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksu Mobiiliapplikaatioilla tai laskulla

Nämä palvelut tuotetaan suoraan Checkout – maksunvälityspalvelun toimesta, näihin liittyvistä ongelmista voi olla suoraan yhteydessä myös palveluntarjoajaan. Tarjolla on mm. MobilePay & Jousto – laskutus.

Lue lisää Jousto-laskusta:

https://cdn2.hubspot.net/hubfs/2610868/maksupalvelu/Maksutapadokumentit/jousto_tuoteseloste_suomi_2019.pdf

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Checkout Finlandin maksupalveluehdot

5. TUOTTEIDEN TOIMITUS

Toimituskulut sisältävät lähetys- sekä pakkauskulut.   Tilausten lähetysaika on 24 tunnin sisällä arkisin. Spot-tahranpoisto.fi pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tuotteen saatavuudessa ilmenee ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Pakettien toimitukset hoidetaan pääosin Matkahuollon välityksellä. Tilaus voidaan toimittaa myös lahjapalveluna haluamaasi osoitteeseen.  Paketin tilaaja on velvollinen seuraamaan lähetyksen kulkua.

Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta.

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Palautuksesta pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@spot-tahranpoisto.fi -osoitteeseen, josta saat tarkemmat ohjeet palautuksesta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Maksunpalautuksesta vähennetään lähetys-ja pakkauskulut 7.90€

Palautus: Jos toteat tuotteen virheelliseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä myynti@spot-tahranpoisto.fi -osoitteeseen ja kertomaan millaisesta virheestä on kysymys, ja haluatko tilalle vastaavan uuden tuotteen vai haluatko rahat takaisin. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä  palautuksista ei veloiteta lähetyskuluja.

Aiheettomista palautuksista sekä noutamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme 7.90€ lähetys/pakkauskuluja

6. KULJETUKSESSA VIOITTUNUT TUOTE

Pakkaus tulee tarkistaa toimituksen yhteydessä heti pakkausta noudettaessa tai sen saapuessa. Mikäli toimitettu paketti on viallinen tai tuote pakkauksen sisällä on vioittunut, asiasta tulee tehdä vahinkoilmoitus heti postin virkailijalle tai kuljetusliikkeen kuljettajalle. Posti/kuljetusliike on vastuussa kuljetuksessa vioittuneista tuotteista. Pyydämme tämän jälkeen ottamaan yhteyttä meihin, jotta voidaan sopia uuden tuotteen toimittamisesta.

7. MUUTA

Pakkausmateriaalina käytämme pääsääntöisesti puhdasta kierrätyspahvia, näin kauppamme pyrkii luontoa säästävään ekologiseen ratkaisuun.

Kauppias omistaa kaikki oikeudet Spot-tahranpoisto.fi verkkokauppaan. Tuotteiden kuvia, pakkauksia, tuotetietoja, hintoja jne. voidaan muuttaa, lisätä tai poistaa etukäteen siitä ilmoittamatta. Spot-tahranpoisto.fi pidättää oikeuden perua kauppa, jos internet-sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, tai mikäli tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli hinta ei ole se mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu.

8. RIITOJEN RATKAISU

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

9. TIETOSUOJASELOSTE

Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme kyseisellä sivullamme.